DevOps tekniker

Data Ductus är ett modernt, flexibelt företag som erbjuder högkvalitativa IT-tjänster för stora och medelstora företag och organisationer. Vi arbetar nära våra kunder och bygger långsiktiga relationer där våra tjänsteområden är affärsutveckling, systemutveckling, systemintegration samt drift, förvaltning & support. På vårt kontor i Uppsala är vi närmare 80 medarbetare. 

Vi söker dig som

Har ett brinnande intresse och erfarenhet inom Linux och molntjänster. Du har erfarenhet av att arbeta med olika Linux-dialekter och gillar att skriva script för att förenkla vardagen. Vi tror att du är van att hantera Docker-containers och närliggande tekniker som t ex lastbalansering.

Vi är intresserade av dig med lång erfarenhet, men även dig som är i början av din karriär. Du bör dock ha ett par års erfarenhet för att vara kvalificerad för tjänsten. 

Vi erbjuder

Du kommer att arbeta i en öppen och prestigelös organisation, med bra gemenskap och utan hierarkier. Samarbete, kommunikation och snabb feedback är ledord som är väl förankrade och genomsyrar hela organisationen. 

Vi lägger stor vikt vid personlig utveckling och inte minst på våra medarbetares kompetens. Vi erbjuder löpande kompetensutveckling med stora möjligheter att påverka den själv.

Vi vill förstås känna att vi har roligt på jobbet, och desto viktigare är det också att vi kan erbjuda en bra balans mellan arbetsliv och privatliv. För oss är gemenskap och sammanhållning viktigt och därför arrangerar vi sociala aktiviteter.

Din arbetsplats kommer att vara i centrala Uppsala där du oftast arbetar inhouse tillsammans med kollegor som besitter djup teknisk kompetens. Data Ductus strävar efter att ligga i teknikens framkant för att kunna möta och överträffa kundernas förväntningar. Du har stor möjlighet att själv påverka i vilka projekt du arbetar dels utifrån intresse samt att du ska få möjlighet att fortsätta utvecklas i den riktning du önskar.

Du har goda kunskaper inom följande områden:

• Linux

• Shell script

• Webbservrar (Apache, Nginx)

• Automationsverktyg (t ex Ansible, Saltstack eller Puppet) 

• Övervakning

• Serverinfrastruktur

Utöver detta ser vi gärna att du har andra erfarenheter och kompetensområden. Vi ser gärna att du har erfarenhet av molntekniker och tjänster från t ex Google, Amazon eller Microsoft. 

Meriterande kunskapsområden inom scriptning: Python, Bash, .Net/C# samt nedan:

• Lagring

• Nätverk

• Docker/Kubernetes

• SQL/NoSQL

• Deployment

• Microsoft Server

• MS SQL

Du bör behärska svenska och engelska väl och ha en förmåga att dokumentera på ett tydligt sätt.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du besitter kunskap och erfarenhet som ger dig möjlighet att se helheten i en IT-driftleverans. Förutom kunskap inom specifika områden (se kravlistan ovan) har du förmågan att se IT-leveranser utifrån ett helikopterperspektiv. Det är viktigt att du har ett grundligt driv i ditt arbete. Du behöver ha en framåtlutad inställning till din egen leverans. Din känsla för service är hög – Du hanterar både kunder och kollegor på ett inbjudande och förtroendeingivande sätt. Du trivs som lagspelare och arbetar gärna i team men kan även driva uppgifter och mindre projekt på egen hand.

Om tjänsten

Tjänsten är heltid och tillträde enligt överenskommelse.

Ort: Uppsala

Ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med SJR IT. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Fredrik Svensson 076 855 96 94 alternativt Christine Stamfeldt 070 471 59 16. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2019-12-15.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Du ansöker via deras hemsida: https://uppdrag.sjrit.se/jobs/780401-devops-tekniker-till-data-ductus

Varmt välkommen med din ansökan!