Vårt affärsområde IoT & Enterprise Applications levererar lösningar och produktutveckling till främst offentliga organisationer, medicinteknik, energisektorn och tillverkningsindustri. Vi tar ett helhetsansvar för det vi levererar, och ofta ingår både förstudier, utveckling, lösningsleverans och förvaltning i våra åtaganden.
Vi arbetar med de modernaste teknikerna inom systemutveckling och har spännande projekt med stimulerande utmaningar. Våra uppdrag idag består till största del av inhouse- utveckling, där vi bygger domänkompetens och teknisk kompetens i agila systemutvecklingsteam.

Din profil
Du har en gedigen teknisk grund och har en relevant utbildning, helst datavetenskaplig utbildning eller civilingenjör inom IT, samt minst fyra års arbetslivserfarenhet. Du gillar problemlösning, att arbeta i projekt, kommunicera och hjälpa andra. Du ser dig själv som en full stack-utvecklare som arbetar obehindrat i applikationens alla lager och även mot databaser.

Du har sannolikt .NET/C# som ditt huvudspråk, men du är väl orienterad i andra tekniska miljöer, och har förmåga att välja olika verktyg i olika projekt baserat på vad som är bäst för att lösa uppgiften. Vi ser helst att du kommer med förslag och ny erfarenhet till teamet.

Som en senior utvecklare lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper som att vara självgående, prestigelös och arbetar bra i team.

Det är meriterande om du även har erfarenhet av:
• Webbutveckling och kännedom om aktuella och vanligt använda webbtekniker och javascriptramverk, exempelvis Angular JS.

• Javascript eller typescript.

• Utveckling av mjukvara i projekt med medicinteknisk kravställning såsom design kontroll (ISO 13485 m IEC 62304), samt riskhantering och testdriven utveckling (ISO 14971 / ISO 62366).

• ORM system såsom Entity Framework eller Hibernate/NHibernate

• Python eller Java, samt erfarenhet av att arbeta mot Linuxplattform.

• Intresse av att finnas med tidigt i utvecklingsprocessen och att finnas med i kundkontakt, t.ex. i arbete med krav och design.

• Erfarenhet av C++ och/eller QT

Vad erbjuder vi? 
Vi arbetar i en öppen och prestigelös organisation, med bra gemenskap och utan hierarkier. Samarbete, kommunikation och snabb feedback är ledord som du, precis som vi, håller högt. Du kommer gärna med idéer och är en lagspelare som gillar att hjälpa andra att bli bättre och får saker att hända när du arbetar i ett team. I Uppsala är vi ett 70-tal härliga medarbetare som sitter i fräscha lokaler, centralt beläget både nära till kommunikationer och bra lunchmöjligheter. Bra villkor och flexibel arbetstid.

Våra kunder uppskattar vår djupa tekniska kompetens, flexibilitet och integritet. Det är egenskaper som behövs när kraven på lösningar är höga och tidsramar är snäva. Det kräver också att vi hela tiden ligger i teknikens framkant för att kunna möta och överträffa våra kunders förväntningar. Därför satsar vi mycket på personlig utveckling och erbjuder löpande kompetensutveckling.

Om tjänsten
Tjänsten är heltid med stationering i Uppsala. Tillträde enligt överenskommelse. Goda kunskaper i svenska och engelska, skriftligt och muntligt är ett krav.

Ort: Uppsala

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt – urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är 2018-10-14.

Registrera din ansökan via dfind.se/it