Högskole-, civilingenjör eller motsvarande som brinner för projektledning och verksamhetsutveckling

Är du en teknikutbildad senior projektledare som aldrig vill sluta utvecklas och utmanas och som vill jobba i en prestigelös och stimulerande miljö med andra drivna och ansvarstagande konsulter? Nu söker vi fler medarbetare till våra spännande uppdrag.

Vad vi söker

Vi söker en senior projektledare med öga för verksamhets- och organisationsutveckling, till vårt kontor i Uppsala.

Du bör ha vana av agila arbetssätt i mjukvaruutvecklingsprojekt, i både små och stora sammanhang. Vi jobbar i team och vi värdesätter dina coachande och innovativa talanger för att stimulera till kreativitet i våra team.

Vi jobbar hållbart i alla perspektiv, både internt och externt, socialt, ekonomiskt, tekniskt och miljömässigt och ser ditt bidrag till vår vision som mycket värdefullt.

Vi önskar att du också har god erfarenhet av att jobba med krav- och kravanalys i nära samarbete med kund för att garantera god kvalitet och kundacceptans.

I din roll förväntas du ha en överblick över lösningen och bidra med att jobba mot ett gemensamt mål där det handlar om både mjukvarulösningar och verksamhets- eller organisationsutveckling. I rollen är det för dig naturligt att hålla ditt team, din uppdragsgivare och dina övriga intressenter uppdaterade om progress, risker, möjligheter m.m.

Vilka kvalifikationer ska man ha?

Du bör vara civil-, högskoleingenjör eller motsvarande.

Vi sätter stor vikt på personliga egenskaper där det för oss är viktigt att du är självgående och har ett driv att ständigt vilja lära dig nya saker, samt en vilja att dela med dig av dina kunskaper. Du agerar självständigt genom att ta initiativ och hittar alternativa lösningar om problem uppstår.

En förutsättning för tjänsten är att du trivs med att arbeta i team, är prestigelös och bra på att skapa relationer. Ett trevligt bemötande och en villighet att hjälpa till är nyckelorden hos oss, både inom företaget och mot våra kunder.

Då vi har kunder både i Sverige och utomlands är det en förutsättning att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Om tjänsten

Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Frågor

Kontakta gärna AnnaCarin Falkman om du vill veta mer om företaget eller om möjligheten till jobb på Data Ductus. Du når henne lättast på mail: annacarin.falkman@dataductus.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan via www.dataductus.com/careers. Urval sker löpande.