Erfaren Systemutvecklare

Har du ett stort hjärta för teknik och hållbarhet? Vi söker systemutvecklare som har arbetat några år i branschen och som vill vara med och hjälpa våra kunder att ta fram hållbara lösningar med hjälp av mjukvara. Hos oss får du utveckla både dina idéer och dig själv! 

Om tjänsten

I rollen som konsult på Data Ductus har du möjlighet att arbeta med problemlösning och programmering i olika uppdrag i en mängd olika miljöer. Du är omgiven av kompetenta kollegor där ni utbyter kunskap och erfarenheter med varandra. Tekniken är vår drivkraft och vi arbetar främst enligt agila processer.

I våra uppdrag använder vi ofta C# .NET, Java, Python, och/eller C/C++. Har du dessutom erfarenhet av att jobba mot AWS, Azure eller Google Cloud är detta meriterande. Om du tycker det är viktigare hur något är skrivet än vilket språk det är skrivet i kommer du att trivas hos oss!  

Du har uppdrag lokalt och om du vill finns möjlighet att arbeta med såväl nationella som internationella projekt. 

Vem söker vi?

Vi tror att du arbetat som systemutvecklare i några år. Du har förmågan att bryta ner stora komplexa problem i hanterbara delar samt kommunicera detta på ett affärsmässigt sätt med teknisk hög nivå. Du driver ditt eget arbete framåt och trivs att arbeta både självständigt och i team.

Vi värdesätter din vilja att dela med dig av din kunskap och dina idéer.

Då vi har kunder både i Sverige och utomlands är det en förutsättning att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. 

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du en arbetsplats där du får utrymme att växa. Vi erbjuder löpande kompetensutveckling som du själv är med och påverkar. Du har alltid tillgång till företagets samlade kunskapsbas som stöd i ditt arbete. 

Vi vill förstås ha roligt på jobbet, och erbjuda en bra balans mellan arbetsliv och privatliv. För oss är gemenskap och sammanhållning viktigt och därför arrangerar vi gärna sociala aktiviteter. Vi har flexibla arbetstider med möjlighet till distansarbete och bra förmåner som exempelvis kollektivavtal och friskvårdsbidrag. 

Om Data Ductus

Data Ductus är ett modernt, flexibelt företag som erbjuder högkvalitativa IT-tjänster för stora och medelstora företag och organisationer. Vår vision är att genom tekniska lösningar bidra till en fossilfri och hållbar framtid. Vi arbetar nära våra kunder och bygger långsiktiga relationer där våra tjänsteområden är affärsutveckling, systemutveckling, systemintegration samt drift, förvaltning & support. På vårt kontor i Skellefteå är vi närmare 70 medarbetare. 

Om tjänsten

Ort: Skellefteå
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Frågor

Kontakta gärna AnnaCarin Falkman om du vill veta mer om företaget eller om möjligheten till jobb på Data Ductus. Du når AnnaCarin enklast via mail: annacarin.falkman@dataductus.se 

Ansökan

Välkommen med din ansökan via www.dataductus.com/careers. Urval sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.