Experienced Sales Manager for our Network Automation and Orchestration Solutions

Just nu söker vi en nyckelspelare till vårt affärsområde Network Orchestration and Automation. Du är en driven, affärsorienterad och erfaren säljare som jobbat med internationella kunder. Du vill utveckla långsiktiga kundrelationer, förstärka våra erbjudanden av avancerade nätverksorkestrerings- och automationslösningar samt vara en viktig del i vår globala expansion.

Vad vi söker

I din roll som säljledare inom affärsområdet förväntas du ha en överblick över kundens lösning och bidra med att jobba mot ett gemensamt mål där det handlar om både mjukvarulösningar och verksamhets- eller organisationsutveckling. Eftersom vi är ett tekniktungt bolag så har du en förståelse för tekniken vi säljer samtidigt som du har god kunskap om hur den kan bidra till att lösa kundens utmaningar.

Du känner dig bekväm att föra en dialog med höga beslutsfattare såväl som operativa medarbetare inom kundens organisation och har en förmåga att lyssna och förstå kundens situation innan du föreslår en väg framåt. Ditt arbetssätt präglas av innovation och agilitet.

I rollen är det för dig naturligt att hålla ditt team, din uppdragsgivare och dina övriga intressenter uppdaterade om progress, risker, möjligheter mm.

Vilka kvalifikationer ska du ha?

Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning på högskolenivå samt några års erfarenhet av försäljning av mjukvaruorienterade tjänster inom konsultbranschen. Erfarenhet av teknisk försäljning och kundrelationer mot internationella kunder är mycket meriterande.

Vi sätter stor vikt på personliga egenskaper där det för oss är viktigt att du är självgående och har ett driv att ständigt vilja lära dig nya saker, samt en vilja att dela med dig av dina kunskaper. Du agerar självständigt genom att ta initiativ och hittar alternativa lösningar om problem uppstår.

Du trivs med att arbeta både självständigt och i team, är prestigelös och självklart bra på att skapa relationer. Ett trevligt bemötande och en villighet att hjälpa till är nyckelorden hos oss, både inom företaget och mot våra kunder.

Då våra kunder företrädesvis arbetar internationellt är det en förutsättning att du behärskar engelska i både tal och skrift samt att du gör dig förstådd i tal och skrift på svenska.

Resor kan förekomma när behov finns.

Vad vi erbjuder

Vi jobbar med internationella kunder i Europa och Asien och du kommer till stor del att fokusera på att jobba med försäljning och affärsutveckling av våra erbjudanden och leveransformer hos nya och befintliga kunder. I din roll arbetar du med att ta fram och bearbeta nya prospekt, samt utveckla våra befintliga kundrelationer i syfte att hitta nya affärsmöjligheter.

Som säljare hos oss får du chans att utveckla både dig själv och företaget i ambitionen att hitta nya vägar, nya affärsmodeller och nya strategier. Samtidigt arbetar vi teamorienterat och du har därmed tillgång till ett stort stöd i företagets gemensamma säljkompetens och affärsområdets tekniska säljstöd och ledning.

Våra kunder uppskattar vår djupa tekniska kompetens, flexibilitet och integritet. Det kräver också att vi hela tiden ligger i teknikens framkant för att kunna överträffa våra kunders förväntningar.

Vi arbetar i en öppen och prestigelös organisation med bra gemenskap. Samarbete, kommunikation och snabb feedback är ledord som du, precis som vi, håller högt.

Att ha kul på jobbet är en självklarhet, men vi tycker det är lika självklart att ha en bra balans mellan arbete och privatliv. Därför erbjuder vi flexibla arbetstider med möjlighet till distansarbete och bra förmåner i form av kollektivavtal, friskvårdsbidrag och subventionerad massage.

Placeringsorten är förhandlingsbar eftersom våra tjänster erbjuds till kunder över hela världen.

Om tjänsten

Ort: Förhandlingsbar

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Frågor

Hör gärna av dig till vår affärsområdeschef Roger Byström om du vill veta mer om företaget eller denna roll. Han nås via mail roger.bystrom@dataductus.se eller 070-610 38 98.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via www.dataductus.com/careers. Urval sker löpande.