Junior Systemutvecklare

Kan du frontend, backend eller båda delarna? Om du vill ta ditt första eller nästa steg i arbetslivet så erbjuder vi dig stora möjligheter till att utvecklas och forma din roll genom att arbeta tillsammans med erfarna kollegor i en lärande och prestigelös miljö

Om tjänsten

Vår vision är att genom digitalisering bidra till en hållbar värld. Vi hjälper gruvföretag och pappersbruk att minska sitt koldioxidavtryck genom att optimera sina processer. Vi tillhandahåller säkerhetslösningar till banker. Tillsammans med stora ICT-företag skapar vi meningsfull teknologi. 

Att jobba med oss innebär att du har möjlighet att ta del av både design, implementation och test. Vi tycker om att arbeta i agila team och tillsammans jobbar vi mot ett gemensamt mål för både produkt- och kundorienterade lösningar. Därför är det viktigt att du har en vilja att dela med dig av din kunskap och dina idéer. Vi värdesätter också att du visar engagemang och är ansvarskännande.  

Du har uppdrag lokalt och om du vill finns möjlighet att arbeta med såväl nationella som internationella projekt. 

Vem söker vi?

Vi tror att du har relevant högskoleutbildning alternativt bred, dokumenterad erfarenhet inom programmering.  

Då vi har kunder både i Sverige och utomlands är det en förutsättning att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.  

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du en arbetsplats där du får utrymme att växa. Vi erbjuder löpande kompetensutveckling som du själv är med och påverkar. Du har alltid tillgång till företagets samlade kunskapsbas som stöd i ditt arbete. 

Vi vill förstås ha roligt på jobbet, och erbjuda en bra balans mellan arbetsliv och privatliv. För oss är gemenskap och sammanhållning viktigt och därför arrangerar vi gärna sociala aktiviteter. Vi har flexibla arbetstider med möjlighet till distansarbete och bra förmåner som exempelvis kollektivavtal och friskvårdsbidrag. 

Om Data Ductus

Data Ductus är ett modernt, flexibelt företag som erbjuder högkvalitativa IT-tjänster för stora och medelstora företag och organisationer. Vi arbetar nära våra kunder och bygger långsiktiga relationer där våra tjänsteområden är affärsutveckling, systemutveckling, systemintegration samt drift, förvaltning & support. På vårt kontor i Skellefteå är vi närmare 70 medarbetare. 

Om tjänsten

Ort: Skellefteå
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi tillämpar fast månadslön

Frågor

Kontakta gärna Sara Lindahl om du vill veta mer om företaget eller om möjligheten till jobb på Data Ductus. Du når Sara enklast via mail: sara.lindahl@dataductus.se 

Ansökan

Välkommen med din ansökan via www.dataductus.com/careers. Urval sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.