Vill du jobba i ett uppdrag som har hög prioritet i organisationen? Där deadlinen är fastställd och målsättningen är tydlig? Vi letar nu en systemutvecklare som har jobbar något eller några år med systemutveckling på ett produktbolag eller som konsult.

Om tjänsten

I rollen som konsult på Data Ductus har du möjlighet att arbeta med design, implementation och test för olika uppdrag i en mängd olika miljöer.  Du är omgiven av kompetenta kollegor där ni utbyter kunskap och erfarenheter med varandra. Tekniken är vår drivkraft och vi arbetar främst enligt agila processer.Du jobbar tillsammans nära kunden i ett team av utvecklare och testare för att leverera mjukvara och rapporter till produktion.

Du har uppdrag lokalt och om du vill finns möjlighet att arbeta med såväl nationella som internationella projekt. 

Vem söker vi?

Vi tror att du har relevant högskoleutbildning alternativt bred, dokumenterad erfarenhet inom programmering.  

Du bör ha minst ett års erfarenhet av utveckling i .NET och C# men gärna mer. Du tycker om att skriva långa SQL-queries som hämtar information från stora databaser.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med enhetstester/SBE-tester. Vi lägger stor vikt vid kvalité samt förmågan att snabbt lära sig stora informationsstrukturer.

Vi värdesätter din vilja att dela med dig av din kunskap och dina idéer.

Då vi har kunder både i Sverige och utomlands är det en förutsättning att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. 

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du en arbetsplats där du får utrymme att växa. Vi erbjuder löpande kompetensutveckling som du själv är med och påverkar. Du har alltid tillgång till företagets samlade kunskapsbas som stöd i ditt arbete. 

Vi vill förstås ha roligt på jobbet, och erbjuda en bra balans mellan arbetsliv och privatliv. För oss är gemenskap och sammanhållning viktigt och därför arrangerar vi gärna sociala aktiviteter. Vi har flexibla arbetstider med möjlighet till distansarbete och bra förmåner som exempelvis kollektivavtal och friskvårdsbidrag. 

Om Data Ductus

Data Ductus är ett modernt, flexibelt företag som erbjuder högkvalitativa IT-tjänster för stora och medelstora företag och organisationer. Vår vision är att genom tekniska lösningar bidra till en fossilfri och hållbar framtid. Vi arbetar nära våra kunder och bygger långsiktiga relationer där våra tjänsteområden är affärsutveckling, systemutveckling, systemintegration samt drift, förvaltning & support. På vårt kontor i Uppsala är vi närmare 80 medarbetare. 

Om tjänsten

Ort: Uppsala
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi tillämpar fast månadslön

Frågor 

Kontakta gärna Ida Morota om du vill veta mer om företaget eller om möjligheten till jobb på Data Ductus. Du når Ida enklast på mail: ida.morota@dataductus.se

Ansökan 

Välkommen med din ansökan via www.dataductus.com/careers. Intervjuer sker löpande.